maandag 2 januari 2012

Dr. van der Hoog maskermaand



Een heerlijk begin van het ’t nieuwe jaar…
Een nieuwe outfit én een masker voor een stralende huid!

De gehele maand januari sturen we bij iedere bestelling de Passionate Pearl masker
van Dr. van der Hoog mee.

Passionate Pearl masker
Poriënverfijnend en matterend. Een geschenk uit de zee vormt de basis voor dit juweel van een masker, Passionate Pearl! Een beautymasker dat passie en luxe perfect combineert. Dé ideale basis voor je make-up. De
natuurlijke parelextracten zitten vol voedende en beschermende eigenschappen. Hierdoor verfijnen je poriën en expressielijnen. Na gebruik van dit masker is je huid egaal en voelt het fluweelzacht aan.

Gebruik van het gezichtsmasker
Breng een royale laag aan op je gereinigde gezicht en laat je huid rondom de ogen en mond vrij. Nu kun je 10 tot 15 minuten heerlijk ontspannen en genieten.
Neem het gezichtsmasker af met lauwwarm water. Verwen jezelf wekelijks met dit luxe masker voor een optimaal resultaat.


Dr. van der Hoog
In 1935 legde Dr. Pieter Hendricus van der Hoog de basis voor wat nu het gerenommeerde cosmeticahuis Dr. van der Hoog is. Uit liefde voor zijn vrouw, die huidproblemen had, reisde hij de wereld rond om zo de beste crèmes te ontwikkelen. Inheemse gebruiken inspireerden hem bij het creëren van de inmiddels befaamde en gewaardeerde producten van Dr. van der Hoog. Zijn “handtekening” is nog steeds terug te vinden in onze hoogwaardige
huidverzorgingsproducten op basis van plantenextracten, vitamines en mineralen, in combinatie met laboratoriuminnovaties. Vanzelfsprekend zonder parabenen en minerale oliën. Hiermee stond hij aan de wieg van het eerste cosmeticahuis van Nederland dat vandaag de dag met een beauty totaalconcept en een uitgekiend 4-stappen beautyritueel voor ieder huidtype en elke huidconditie een unieke plaats in de cosmeticawereld inneemt.

Ga stralend het nieuwe jaar in met een gezichtsmasker van Dr. van der Hoog.

Wij wensen je veel shop plezier!

With Love,

Wear for Love



Geen opmerkingen:

Een reactie posten